VPN Netflix: Sådan får du Netflix til 15 kr. helt lovligt

Introduktion

Læs med her, hvis du gerne vil vide hvordan du kan få Netflix for helt ned til 15 kr. om måneden helt lovligt. Netflix kører med landespecifikke priser hvilket betyder, at prisen for et Netflix abonnement varierer alt efter hvilket land man tilmelder sig fra. Det viser sig iflg. Comparitech at Danmark er et af de dyreste lande at tilmelde sig Netflix fra. Dette betyder at man kan spare mange penge ved at tilmelde sig Netflix fra et andet land ved at betale for abonnementet med en udenlandsk valuta. 

Sådan får du Netflix til 15 kr.

Som vist længere nede på siden er Tyrkiet det land, hvor Netflix tilbyder det billigste Netflix abonnement. Et basisabonnement i Tyrkiet koster nemlig kun 17,99 lira, hvilket svarer til 15,- kr. For at du kan oprette dig på Netflix fra Tyrkiet skal du bruge en VPN. En VPN ændrer din IP-adresse således, at du kan tilgå nettet fra et vilkårligt sted i verden. Vi anbefaler NordVPN, da dette er den mest komplette VPN-løsning på markedet:

GUIDE: Sådan gør du:

Guide til NordVPN:

 1. Gå til NordVPN’s hjemmeside her: NordVPN
 2. Vælg det abonnement som passer dig bedst
 3. Vælg betalingsmetode og indtast e-mail
 4. Download og installer NordVPN
 5. Åben NordVPN programmet og log ind
 6. Vælg Tyrkiet som placering og tryk på connect-knappen
 7. Sikre dig nu at du er forbundet til serveren (er du ikke dette gentager du pkt. 6)
 8. Gå til netflix.com og tryk ”Join free for a month”
 9. Vælg herefter den pakkeløsning der passer dig bedst (Den billigste koster 17,99 TL – Står priserne i anden valuta skal du endnu en gang connecte til Tyrkiet vha. NordVPN)
 10. Opret dig med en E-mail du ikke tidligere har brugt til Netflix
 11. Vælg hvordan du vil betale. Du kan godt bruge dit danske kreditkort, hvor din Bank så automatisk vil lave en valuaomregning til danske kroner – Ønsker du den billigste valutaomregning kan du med fordel oprette dig på Revolut og benytte et kort derfra.

VPN Netflix

Guide til ExpressVPN:
P.S. få pengene tilbage inden for 30 dage hvis du fortryder

 1. Gå til ExpressVPN’s hjemmeside her: ExpressVPN
 2. Vælg det abonnement som passer dig bedst
 3. Vælg betalingsmetode og indtast e-mail
 4. Download og installer ExpressVPN
 5. Åben programmet vælg Tyrkiet som placering og tryk på connect-knappen
 6. Sikre dig nu at du er forbundet til serveren (er du ikke dette gentager du pkt. 6)
 7. Gå til netflix.com og tryk ”Join free for a month”
 8. Vælg herefter den pakkeløsning der passer dig bedst (Den billigste koster 17,99 TL – Står priserne i anden valuta skal du endnu en gang connecte til Tyrkiet vha. ExpressVPN)
 9. Opret dig med en E-mail du ikke tidligere har brugt til Netflix
 10. Vælg hvordan du vil betale. Du kan godt bruge dit danske kreditkort, hvor din Bank så automatisk vil lave en valuaomregning til danske kroner – Ønsker du den billigste valutaomregning kan du med fordel oprette dig på Revolut og benytte et kort derfra.

VPN Netflix

TILYKKE!

Du kan nu succesfuldt benytte dit Netflix abonnement som normalt, men betaler kun 15 kr. for dette. Du kan derudover med fordel bruge NordVPN til at tilgå det Amerikanske Netflix for at få mulighed for at se andre film- og serietitler end man kan se i Danmark.

Netflix VPN: Helt generelt

Når du ønsker at bruge en VPN til Netflix skal du være opmærksom på, at ikke alle VPN’er kan opfylde dette. Det kræver nemlig at du bruger en VPN med mange servere, der pålideligt kan omgå geoblokader opsat af Netflix. Derudover skal du bruge en VPN der tillader høje hastigheder, så du kan streame i høj kvalitet helt problemfrit. Dette tilbyder NordVPN.

Derfor skal du bruge en VPN til netflix:

Netflix bruger din IP-adresse til at se hvor du befinder dig i verden. Dette bruges til at bestemme din pris for dit Netflix abonnement. Derudover bestemmer IP-adressen også hvilke film og serie har adgang til. Dette kaldes geoblokering og resulterer i at du har et mindre udvalg af film og serier end hvad der reelt kan tilgås på Netflix.

Ved at benytte dig af en VPN kan du omgå dette, da du selv kan bestemme din Netflix-region. Dette betyder, at du kan bestemme hvilket land du vil lade Netflix tro du sidder i, og kan på denne måde få adgang til materiale der bliver vist for personer i det specifikke land.

 

En VPN gør det derfor muligt at skjule din rigtige placering for Netflix, og giver dig en ny IP-adresse fra det land som du ønsker. Du kan på denne måde sidde i Danmark, men se det amerikanske Netflix-indhold ved at tilgå en amerikansk IP-adresse vha. af din VPN-udbyder. 

De bedste VPN’er til Netflix i 2020

Vi har testet mange forskellige udbydere og vil herunder fremhæve de to bedste udbydere, som kan give dig en god oplevelse med bufferfri streaming.

NordVPN – Samlet set den bedste tjeneste

NordVPN har over 5000 servere verden over hvilket betyder, at du kan få adgang til samtlige Netflix-biblioteker. Det eneste du behøver er at forbinde dig til en server i et af de mange lande som NordVPN udbyder. Er en server blokeret af Netflix kan du bare forsøge dig på en ny server fra samme land, da NordVPN har et enormt udvalg af servere i hvert eneste land de opererer i.

NordVPN er derudover lynhurtigt, hvilket betyder at din hastighed ikke forværres betydeligt. Derudover får du ubegrænset båndbredde og ingen neddrosling, hvilket betyder du altid kan streame film og serier i HD uden bufferen og forsinkelser.

Ønsker du at streame på flere enheder på samtidig, så tilbyder NordVPN at tilslutte op til 6 enheder ad gangen. Dette betyder at både du og din familie kan bruge NordVPN på flere af enheder samtidig.

NordVPN er let at bruge og du kan nemt finde din ønskede Netflix placering. Derudover har de en 24/7 live chat til rådighed til at besvare dine spørgsmål.

Du kan prøve NordVPN risikofrit takket være deres 30-dages pengene tilbage garanti!

Vi mener at NordVPN er den bedste VPN til Netflix.

ExpressVPN – Som skabt til streaming

ExpressVPN tilbyder dig over 3000 servere i 90+ lande. De tilbyder hurtige serverforbindelser, som sikrer dig streaming i HD uden afbrydelser. De mange servere betyder også at du kan tilgå flere servere fra samme land, hvilket er brugbart hvis der skulle opstå problemer med den enkelte server.

ExpressVPN er både lynhurtig og derudover får du også adgang til ubegrænset data, så du kan streame så mange film og serier som du ønsker.

ExpressVPN lader dig benytte tjenesten på op til 5 enheder ad gangen, hvilket betyder du kan bruge den på flere af dine enheder eller lade resten af din familie benytte ExpressVPN samtidig. ExpressVPN udbyder derudover en split tunneling funktion, hvilket giver dig mulighed for at streame Netflix på en udenlandsk IP-adresse samtidig med, at du kan bruge dine øvrige apps og hjemmesider på din lokale IP-adresse.

ExpressVPN tilbyder ligesom NordVPN en 30-dages pengene tilbage garanti, hvilket betyder du helt risikofrit kan benytte ExpressVPN for at se om det er noget for dig!

Billigste Netflix 2020

Du kan som sagt benytte en VPN til Netflix sådan, at du betaler den pris som et Netflix abonnement koster i et vilkårligt land. Derfor vil vi nu undersøge hvilke lande i verden der tilbyder billige Netflix abonnementer. Vi tager her udgangspunkt i Netflix’ basisabonnement, da dette er det billigste. Ønsker du i stedet deres standard- eller Premium abonnement vil disse også være tilsvarende billigere ift. danske priser.

Du kan herunder se en tabel over priser for Netflix’ basis abonnement i udvalgte lande:

Land

Lokal valuta

Pris (lokal valuta)

Pris (DKK)

Tyrkiet

Lira (TRY)

18 Lira

15 kr.

Brasilien

Real (BRL)

22 BRL

27 kr.

USA

Dollar (USD)

9 USD

55 kr.

Tyskland

Euro (EUR)

8 EUR

59 kr.

Danmark

Kroner (DKK)

79 kr.

79 kr.


Som du kan se ovenover, er Tyrkiet den billigste Netflix mulighed. Det Netflix basisabonnement koster i Tyrkiske Lira 17,99, hvilket svarer til 15 kr. om måneden. Du kan derfor få Netflix til 15 kr. om måneden, hvor du stadig har adgang til dansk indhold.

FAQ

Netflix er en abonnmentsbaseret streamingtjeneste, som gør det muligt for medlemmer at se film og serier uden reklamer. Se streamingonline.dk for alle de streamingtjenester som er tilgængelige i Danmark

Netflix pris i Danmark er 79 kr. for deres basisabonnement. Du kan dog ved at følge vores guide få Netflix for helt ned til 15. kr. om måneden, hvilket er billigere end Netflix Danmark.

Netflix opdeler deres abonnementer i 3 forskellige klasser: Basis, Standard og Premium. Basis er uden mulighed for HD og koster 79 kr. Standard er med mulighed for HD og kan benyttes på op til 2 enheder. Denne koster 99 kr. Netflix Premium koster 129 kr. Her får du adgang til Ultra HD og kan benytte op til 4 enheder af gangen. Ønsker du at få Netflix endnu billigere kan du følge vores guide længere oppe på siden, således du kan få basisabonnementet for helt ned til 15 kr.

Du kan følge vores guide længere oppe til at benytte Netflix fra andre lande. Amerikansk Netflix kan du f.eks. få ved at downloade NordVPN og tilslutte dig en amerikansk server. Herefter går du ind på Netflix, hvor du vil have adgang til den amerikanske Netflix.

På en computer behøves man ikke downloade Netflix. Man går bare ind på netflix.com og logger ind for at streame film og serier. Benytter du i stedet Netflix fra din mobil eller tablet går du ind på App Store eller Google Play og søger efter Netflix. Du kan derefter downloade Netflix til din enhed.