Se Under Sandet Online

 Under sandet
(2015) on IMDb

Introduktion

Har du søgt på “Watch Under sandet online free” eller “Under sandet full movie”? Så er du kommet til det rette sted. Under sandet er en dramatisk fortælling om Danmark kort tid efter befrielsen efter 2. verdenskrig. Filmen har faktisk vundet en række priser, så der er garanti for et mesterstykke, der handler om krigens følger. 

 

En gruppe unge tyske krigsfanger bliver af de danske myndigheder tvunget til at rydde miner langs den danske kyst. Officielt er gruppen af unge tyskere, som vi følger i Under sandet, dog frivillige mineryddere, der forsøger at gøre sig til at rode bod på fortiden. Se Under sandet online gratis og find ud af, om det lykkes dem.

 

Gruppens arbejde ledes af en streng kaptajn, og de unge tyskere bliver sat på hårdt arbejde. Under sandet melder om at være historisk korrekt og fortæller, at omkring 250 tyskere mistede livet, mens 600 blev lemlæstet.

Under sandet: Handling

Under sandet er en film, der udspiller sig i dagene efter, at Tyskland overgav sig i 1945. Dette markerer begyndelsen på regnskabets time efter fem år, hvor Danmark har lidt under at være besat af den tyske stormagt. Se Under sandet gratis, hvor vi i første omgang bliver introduceret til en gruppe af unge, tyske krigsfanger. 

 

Disse krigsfanger bliver udleveret til de danske myndigheder og sendes dernæst til Vestkysten, hvor de får stillet en opgave af de danske myndigheder. Denne opgave består i at skulle rydde ikke mindre end to millioner miner, der ligger spredt på eller omkring den danske kyst. Denne handling bliver af den danske myndighed set som en måde at forsøge at rette op på den død og ødelæggelse, som Tyskland spredte under krigstiden. 

 

Langs den danske kyst bevæger de unge, tyske krigsfanger sig kravlende rundt i sandet og bliver med de bare hænder tvunget til at udføre dette arbejde som ”frivillige mineryddere” under skarp ledelse af Carl Leopold Rasmussen, der er en kaptajn i det danske militær. Den fortælling, som vi følger i Under sandet er baseret på en virkelig fortælling fra lige efter 2. verdenskrig, hvor omkring 250 tyske soldater menes at have mistet livet, mens 600 blev lemlæstet. 

 

Under sandet har vundet en række priser, heriblandt tre Bodil statuetter og seks Robert priser. Det er dog ikke alle, der er lige tilfredse med filmen, for den har også modtaget kritik fra en lang række fronter. Disse kritikere mener, at Under sandet er historisk ukorrekt, når det kommer til dødstal, arbejdsforhold og alder på minerydderne. 

 

Stream Under sandet online og dyk ned i dette historiske drama om tiden i Danmark lige efter 2. verdenskrigs afslutning og dan din egen mening omkring, hvad du synes om den.

Under sandet: Trailer