Se Spies og Glistrup Online

Introduktion

Har du søgt på “Watch Spies og Glistrup online free” eller “Spies og Glistrup full movie”? Så er du kommet til det rette sted. Det unikke venskab mellem Simon Spies og Mogens Glistrup, der vises i filmen ved navn Spies og Glistrup, tog seerne med storm. Følg det unikke venskab mellem to ikoniske danskere i denne film, der bygger på en kombination af virkelige hændelser og fantasifulde fortællinger.

Se Spies og Glistrup online gratis og tag del i en sjov og spændende film om to personer, der har sat deres eget præg på det moderne Danmark. Spies og Glistrup er fyldt med historier om morgenbolledamer, skattesystemer og rejser samt et tæt og unikt venskab mellem to vidt forskellige mennesker.

Stream Spies og Glistrup for at tage med på en rejse i selskab med to ikoniske mennesker, der har sat sit præg på Danmark.

Spies og Glistrup: Handling

Se Spies og Glistrup online og tag del i en historie om to af Danmarks mest farverige personligheder. Hver for sig hendes Glistrup bedst fra sin kamp mod skatter, mens Spies er kendt som rejsekongen med morgenbolledamer og et generelt ubesværet liv. Det er dog kun ganske få mennesker, der faktisk kender historien om det tætte venskab, som de to personligheder udviklede. Det er netop dette tætte venskab, som Spies og Glistrup fortæller mere om.

Spies og Glistrup foregår i perioden fra 1965 til 1984, og den er instrueret af Christoffer Boe. Denne film indeholder en god blanding af virkelige og opdigtede fortællinger om de to ikoniske personligheder. Se Spies og Glistrup og kom med bag facaden i denne fortælling om to karismatiske idealister, der begge har sat et tydeligt præg på det moderne Danmark.

Da filmen Spies og Glistrup i første omgang introducerer os til den ene af filmens hovedpersoner, er Simon Spies, den unge direktør for rejseselskabet ved navn Spies Rejser. Han har selv startet selskabet, og han har store håb og planer for fremtiden. Den unge direktør møder i 1964 sin tidligere studiekammerat fra sin tid på Københavns Universitet, hvilket er Mogens Glistrup.

Herefter påbegynder de to tidligere studiekammerater et stærkt venskab, hvor begge venner får meget ud af det. Med Glistrup som ven opnår Simon Spies nemlig en stor viden om skattesystemet i Danmark. Denne viden benytter han til at få sat gang i sin forretning. Til gengæld benytter Mogens Glistrup Spies’ rejseselskab som et middel til at synliggøre tydelige huller i skattesystemet.

Stream Spies og Glistrup online og få del i et tæt venskab, der er i udvikling. Følg med når de to udvikler Janteloven, og når deres ellers så tætte venskab kommer på prøve. Følg med i en af de mest populære gratis film og serier her på siden.

Spies og Glistrup: Trailer