Se Peaky Blinders Sæson 5 Online

 Peaky Blinders
(2013) on IMDb

Introduktion

Du kan godt begynde at glæde dig til 6 nye afsnit af Peaky Blinders når sæson 5 får dansk premiere i september. Den britiske TV-serie handler om den kriminelle bande Peaky Blinders fra Birmingham i England. Banden ledes af gangsterbossen Thomas Shelby, som er kommet tilbage til England efter 1. verdenskrig. Krigen har sat præg på Thomas som flere gang oplever mareridt fra krigen.

Da han nu er vendt tilbage, beslutter han sig for at familien skal vinde sig frem i verden. Dette sker trods at Shelby-familien kommer fra en fattig baggrund, og derfor bliver de nødt til at vinde sig frem ved at benytte alternative metoder. Dette inkluderer ulovlige aktiviter som skal sikre deres voksende formue og magt.

Peaky Blinders Sæson 5: Handling

Igennem de seneste sæsoner har familien oplevet meget modstand. Samfundet er midt i en tid, hvor befolkningen er præget af forskellige meninger. Både kommunister og kapitalister prøver at komme til magt i store dele af verden. Da serien tager udgangspunkt i Thomas Shelbys liv, kommer vi med på hans op- og nedture. Dette inkluderer Thomas’ kærlighedsliv som man roligt kan kalde for dramatisk.

I den femte sæson befinder vi os i slutningen af 1920’erne, hvor en ny modstand truer Shelby-familen: Wall-Street krakket i 1929. Dette får store konsekvenser for Shelby, der lider et stort tilbageslag. Familiens legitime forretninger lider også, og omdrejningspunktet bliver derfor hvordan familien nu skal tjene penge?

Peaky Blinders Sæson 5 Trailer

Hvor kan jeg se Peaky Blinders?

Du kan se alle sæsoner på Netflix for 17 kr. pr. måned, hvor sæson 5 i Danmark får eksklusiv premiere d. 5 september 2019. Dermed kan du stadig nå at varme op til den nye sæson ved at se eller gense de første fire sæsoner af serien.