Se Kvinden i buret Online

 Kvinden i buret
(2013) on IMDb

Introduktion

Har du søgt på “Watch Kvinden i buret online free” eller “Kvinden i buret full movie”? Så er du kommet til det rette sted. Året i Kvinden i buret er 2002, og politikerwn Merete Lyngaard er blevet kidnappet. Se Kvinden i buret online gratis og følg med, når efterforskningen i første omgang bliver henlagt. Merete Lyngaard skulle efter sigende være sprunget i havet fra en færge.

På et senere tidspunkt lander sagen på Carl Mørcks skrivebord. Efter at have gennemgået sagen, bliver Carl hurtigt klar over, at der er noget, der ikke stemmer overens. Dette fører til en efterforskning udført af Carl og makkeren Assad.

Følg fortællingen i Kvinden i buret, der udvikler sig dramatisk, da Carl og Assad finder Merete indespærret i et trykkammer, hvor hun har været fanget i 5 år. Se Kvinden i buret gratis og find ud af, hvem der står bag denne grusomme kidnapning.

Kvinden i buret: Handling

Kvinden i buret introducerer os til Merete Lyngaard, der i 2002 bliver kidnappet. Merete er en succesfuld politiker, men kommer først i offentlighedens søgelys i 2002. Kvinden i buret fortæller dog, at offentligheden tror dog, at hun har taget sig eget liv ved at hoppe fra en færge under en sejltur. Dette resulterer i, at sagen hurtigt bliver henlagt som løst med en forklaring om et selvmord.

Historien, der udspiller sig i Kvinden i buret, viser sig dog hurtigt at være langt mere kompliceret end som først antaget. Dette bliver en realitet, da Carl Mørck bliver sat på opgaven om at afslutte og henligge gamle sager. Carl Mørck er vicekriminalkommissær, og han bliver sat i spidsen for en afdeling ved navn Afdeling Q.

Carl Mørck bliver hurtigt klar over, at der er nye spor i sagen om Merete Lyngaards påståede selvmord i Kvinden i buret. Sammen med makkeren, Assad, begynder de to nu at følge de nye spor og får lige så stille og roligt styr på hoved og hale i sagen. Stream Kvinden i buret online, hvor det hele kulminerer, da de to efterforskere finder Merete gemt væk i et trykkammer.

De finder ud af, at hun har været at finde her i 5 år, og at hun slet ikke er afgået ved døden som forventet. Trykket har gennem denne periode været stigende, så hvis hun lukkes ud med det samme, så vil hendes krop eksplodere. Find ud af, om de to får løst sagen, og hvem der står bag denne brutale kidnapning.

Kvinden i buret markerer starten på en serie, hvor vi følger efterforskerne Carl Mørck og Assad, der i fællesskab løser uopklarede sager. Se Kvinden i buret online gratis og tag del i den første film i den dramatiske serie.

Se også de andre film i serien:

Kvinden i buret findes også som lydbog på enten Gratislydbog.dk eller Lydboggratis.dk.

Kvinden i buret: Trailer