Se Stream Kung Fu Panda 3 Online

 Kung Fu Panda 3
(2016) on IMDb

Introduktion

Har du søgt på “Watch Kung Fu Panda 3 online free” eller “Kung Fu Panda 3 full movie”? Så er du kommet til det rette sted. Kung Fu Panda 3 byder på den tredje installation i rækken af animationsfilm, hvor vi følger pandaen Po. Po er efterhånden blevet en erfaren kung fu kriger og har stadig en drøm om at udvikle sig yderligere.

Pos evner kommer dog for alvor på prøve, da en overnaturlig kampsportsmester ved navn Kai truer freden. Kai har nemlig til formål at besejre alle kung fu mestre, og intet kan stoppe ham. Se Kung Fu Panda 3 online gratis og følg med i Pos kamp mod det onde, når Po forsøger at træne sig en her af hjælpere til at kæmpe mod Kai.

Der er garanti for en spændende og sjov rejse i selskab med Po og de andre pandaer i Kung Fu Panda 3.

Stream Kung Fu Panda 3: Handling

Kung Fu Panda 3 er den tredje animationsfilm i rækken om pandaen Po. I Kung Fu Panda 3 følger vi endnu en gang Pandaen Po. Po bor med sin far, som ejer en restaurant, hvor de sælger nudler, i Kina. Det er faderens ønske, at Po en dag skal overtage denne restaurant og drive den videre og en dag give den videre til sit eget barn. Po har dog andre drømme, for han drømmer om at blive en legendarisk dragekriger.

Pos interesse er for alvor tidligere blevet vækket, da han en dag blev opmærksom på en plakat. Denne plakat byder nemlig folk velkommen til at overvære en udvælgelse af nye dragekrigere. Po beslutter sig naturligvis for at tage med til ceremonien. Før han ved af det, så er Po selv blevet udvalgt som ny dragekriger. Kort tid efter forsvinder den berygtede Tai Lund fra fængslet, og Po får hurtigt sin sag for sig.

I Kung Fu Panda 3 er freden endnu en gang truet, for den overnaturlige kamsportsmester har begyndt sin rejse gennem Kina. Her har Kai til formål at finde og besejre hver eneste kung fu mester i hele landet. Stream Kung Fu Panda 3 og følg med, når Po får en stor opgave stillet med at få trænet en hær af sine ellers så klodsede venner til at beskytte resten af pandaerne.

Po har i Kung Fu Panda 3 udviklet sig fra at være en del af de klodsede pandaer til nu at være en vaskeægte kung fu mester, der kan lede en hær i kamp. I takt med, at Kai vinder frem, er der brug for disse evner. Se Kung Fu Panda 3 gratis og følg med i den rejse, som Po tager på i et forsøg på at beskytte resten af pandaerne mod Kai.

Er du på udkig efter andre sjove børnefilm? Så se Terkel i Knibe online lige her.

Stream Kung Fu Panda 3: Trailer