Se Klovn The Movie Online

 Klovn: The Movie
(2010) on IMDb

Introduktion

Har du søgt på “Watch Klovn the movie online free” eller “Klovn the movie full movie”? Så er du kommet til det rette sted. Frank og Casper er i igen i hovedrollen, og der går ikke længe, før de har rodet sig ud i problemer igen. Denne gang sker det efter, at Franks kæreste, Mia, er blevet gravid, men har undladt at fortælle Frank om det. Dermed er Klovn the movie i gang!

Da Frank ved et tilfælde finder ud af Mias graviditet, kidnapper han Mias nevø, Bo, og tager ham med på den planlagte kanotur med Casper for at bevise, at han har farpotentiale. Stream Klovn the movie online og følg med i en kanotur med sjove oplevelser. Undervejs knyttes et bånd mellem Frank og Bo, så får Frank nogensinde bevist, at han har farpotentiale?

Se Klovn the movie for at finde ud af, hvordan den sjove historie udvikler sig. Er du til komik? Så er Family Guy også et godt bud på en god serie.

Klovn The Movie: Handling

Klovn The Movie er den første af de tre Klovn film, der bygger på TV-serien af samme navn. Vi er tilbage i det samme univers, som mange af os kender fra TV-serien, og det er således stadig mange af de samme mennesker, der går igen. Specielt Casper Christensen og Frank Hvam er hovedpersoner i Klovn the movie, og de roder sig ofte ud i problemer.

I Klovn The Movie finder Frank i første omgang ud af, at sin kæreste ved navn Mia er blevet gravid. Dette er som oftest en lykkelig begivenhed, men der er bare det ved det, at Mia har undladt at fortælle Frank om dette.

Frank konfronterer sin kæreste med denne hemmelighed, og han finder ud af, at det skyldes, at hun ikke er sikker på, at han har ”farpotentiale”. Parret passer dog på Mias nevø, Bo, for en tid, så Frank har en mulighed for at bevise over for Mia, at han godt kan tage sig af børn. Franks opmærksomhed er dog rettet fuldstændig mod den forestående kanotur med Casper.

Derfor går der heller ikke længe i Klovn the movie, før Frank er skyld i et uheld med Bo. Dette uheld med Bo skuffer naturligvis Mia, og hun fortæller på ny Frank, at han ikke evner at være far.

Se Klovn the movie online gratis og følg Franks desperate opførsel, hvor han kidnapper Bo og tager ham med på kanoturen for at bevise sit værd. Dog har Casper mange planer for, hvad de to venner skal igennem på turen, så turen udvikler sig og får dramatiske følger for dem alle tre.

Undervejs bliver der knyttet et bånd mellem Frank og Bo, så måske viser det sig alligevel, at Frank har farpotentiale? Se Klovn the movie gratis for at finde ud af, om Frank får bevist sit værd.

Klovn The Movie: Trailer