Se Harry Potter Online - Alle Film

 Harry Potter og dødsregalierne - del 2
(2011) on IMDb

Introduktion

Har du søgt på “Watch Harry Potter online free” eller “Harry Potter full movie”? Så er du kommet til det rette sted. Her kan du nemlig få del i den fantastiske historie, hvor vi følger Harry Potter og alle de mange prøvelser, som han må gennemgå i løbet af serien.

Harry Potter starter som 11-årig på Hogwartz skole for heksekunst og troldmandsskab, hvor han faktisk er et kendt ansigt blandt de andre. Harry Potter har nemlig som den eneste overlevet den dræbende forbandelse. Dette skete, da han var spæd, hvor den onde troldmand Voldemort slog Harry Potters forældre ihjel og også forsøgte at slå Harry ihjel.

Se Harry Potter online gratis og følg Harry og vennernes kamp mod det onde. Der er 8 film i Harry Potter serien at give sig i kast med, og de bygger på de 7 bøger skrevet af J. K. Rowling

Harry Potter: Handling

Harry Potter serien, der omfatter 8 film, tager sit udgangspunkt i de 7 bøger, der er skrevet af den britiske forfatter J. K. Rowling. I denne serie følger vi den unge troldmand ved navn Harry Potter, der på sin 11-års fødselsdag finder ud af, at han er en troldmand. Harry Potter bor ved sin onkel og tante, Vernon og Petunia, og deres søn, Dudley. Harry må siges at leve et liv fyldt med uretfærdighed, mobberi, mistrivsel og hårdt arbejde.

Harry Potters forældre er afgået ved døden i en tragisk bilulykke, da han var meget ung. Det er i hvert fald de forklaring, som han har fået af sin onkel Vernon og tante Petunia indtil da. Dette ændrer sig dog på dagen for Harry Potters 11-års fødselsdag, hvor han bliver fortalt, at han er en troldmand.

Herefter bliver Harry Potter fortalt, hvordan hans forældre i virkeligheden døde. Det var nemlig den onde troldmand, Voldemort, der slog Harry Potters forældre ihjel. Faktisk prøvede Voldemort også at slå den spæde Harry ihjel, men han overlevede som den eneste den dødbringende forbandelse, som Voldemort kastede mod ham.

Harry starter på Hogwarts skole for heksekunst og troldmandskab, hvor han møder Ron og Hermione, som han hurtigt bliver tætte venner med. Vi følger nu Harry og de to venners kamp mod det onde. Der er mange hårde prøvelser af gennemgå i løbet af serien, og venskabet mellem de tre bliver tættere og tættere.

Se Harry Potter gratis for der er garanti for en fantastisk fortælling, der rummer mange forskellige temaer som kampen mod det onde, det at være ung og usikker, venskab, frygt for døden og familie.

Stream Harry Potter online, hvis du er klar på at følge denne serie, der er elsket blandt mange mennesker verden rundt. Få et overblik over streamingtjenester her.

Harry Potter - Teaser

Harry Potter Film Rækkefølge

  • Harry Potter og De Vises Sten
  • Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer
  • Harry Potter og Fangen fra Azkaban
  • Harry Potter og Flammernes Pokal
  • Harry Potter og Fønixordenen
  • Harry Potter og halvblodsprinsen
  • Harry Potter og Dødsregalierne – Del 1
  • Harry Potter og Dødsregalierne – Del 2