Se Fasandræberne Online

 Fasandræberne
(2014) on IMDb

Introduktion

Har du søgt på “Watch Fasandræberne online free” eller “Fasandræberne full movie”? Så er du kommet til det rette sted. Tag med på en rejse tilbage til 1994 i Fasandræberne, hvor en grusom begivenhed har fundet sted. Et tvillingepar er nemlig blevet myrdet, og alle spor peger i retning mod en gruppe af unge rigmandsbørn.

Se Fasandræberne online gratis og følg med, når efterforskningen stopper brat, da en ung mand fra lokalsamfundet melder sig selv og bliver dømt for drabene.

År senere bliver Carl Mørck og makkeren Assad dog sat til at kigge på henlagte sager. Pludselig dukker der nye spor op i Fasandræberne, der fører til, at sagen må genåbnes mere end to årtier senere. Spændingen i Fasandræberne intensiveres yderligere, da et nødopkald kommer i Carl Mørcks søgelys.

Finder de to efterforskere frem til kvinden bag det mystiske nødopkald, og får de løst efterforskningen i sidste ende?

Fasandræberne: Handling

Historien i Fasandræberne begynder i 1994, og vi bliver introduceret til en grusom begivenhed. Her findes et tvillingepar nemlig brutalt myrdet i et sommerhus. Politiets efterforskning peger i retning af en gruppe unge rigmandsbørn, der hører hjemme på den lokale kostskole. Se Fasandræberne gratis og følg med, når politiets hurtigt får løst og henlagt sagen, da en lokal mand melder sig selv og erklærer sig skyldig i det brutale mord.

Den unge mand i Fasandræberne bliver dømt for mordene, og sagen bliver henlagt i to årtier. Sagen genåbnes dog igen, da vicekriminalkommissæren Carl Mørcks bliver sat på sagen. Stream Fasandræberne online og få indblik i en sag, der til sidst ender på Carl Mørcks skrivebord. Her bliver Carl Mørck opmærksom på, at der er noget, som ikke stemmer overens, og han finder nye spor i sagen.

De nye spor i Fasandræberne leder Carl Mørck og makkeren ved navn Assad til at genåbne sagen. De to efterforskere finder frem til et nødopkald, der ikke tidligere er blevet undersøgt. På nødopkaldet finder man en ung, desperat kvinde, som lyder til at kende til mordene.

Se Fasandræberne online gratis og følg med i, hvordan denne historie udspiller sig, når de to efterforskere bliver kastet ud i en meget intens efterforskning efter den desperate pige fra nødopkaldet. Denne kvindes navn er Kimmie, og de mener, at hun er nøglen til at få løst denne sag.

Historien i Fasandræberne viser dog hurtigt, at Carl og Assad ikke er de eneste, der er ude efter Kimmie. Hendes viden viser sig nemlig at være til stor fare for mange indflydelsesrige personer i toppen af det danske samfund. Stream Fasandræberne online gratis og se, om Carl Mørck og Assad når frem til den unge kvinde, før andre gør.

Se også de andre film i serien:

Fasandræberne: Trailer