Se Family Guy Online

 Family Guy
(1999) on IMDb

Introduktion

Har du søgt på “Watch Family Guy online free” eller “Family Guy series”? Så er du kommet til det rette sted. Quahog, Rhode Island danner rammen om denne humoristiske animationsserie, der blev skabt af Seth MacFarlane. Følg familien Griffin, der består af forældrene Lois og Peter, børnene Chris, Meg og Stewie og den kreative hund Brian i Family Guy.

Family Guy er en serie, hvor de fleste af episoderne er enkeltstående, men ofte er det den knap så intelligente fabriksarbejder, Peter Griffin, der skaber rav i den. Ofte sker det i selskab med vennerne Quagmire, Joe og Cleveland.

Se Family Guy online gratis og tag del i den sjove, prisvindende serie, der i skrivende stund har 12 Primetime Emmy Awards på CV’et. Find ud af, hvad Peter Griffin og de andre har gang i og bliv underholdt med de mange afsnit af Family Guy. Er du til komik på dansk? Så prøv Terkel i Knibe.

Family Guy: Handling

Serien ved navn Family Guy er en amerikansk produceret, animeret satireserie for voksne. Serien er skabt af Seth MacFarlane, og her følger vi en amerikansk familie i den fiktive by Quahog, Rhode Island. Det er dog ikke en hvilken som helst familie, for den er yderst dysfunktionel. Familien består af forældrene Lois og Peter, samt deres børn Chris, Meg og Stewie. Til familien hører også den talende hund Brian. Stream Family Guy online og følg familien.

 

Serien blev faktisk aflyst i 2004 efter kun tre indledende afsnit, men på grund af høje DVD-salg og generelt gode anmeldelser, blev Fox overbevist om at fortsætte produktionen. Siden da er Family Guy blevet nomineret til ikke færre end 12 Primetime Emmy Awards. Langt de fleste af afsnittene er enkeltstående fortællinger, mens enkelte andre forgår over mere end én episode. 

 

Se Family Guy gratis og følg familien og andre medlemmer af samfundet i Quahog, Rhode Island. Peter Griffin er kendt som en klodset og knap så intelligent, men rar, fabriksarbejder. Moderen, Lois, er hjemmegående husmor og er en del af en velhavende familie. Meg og Chris er begge teenagere. Mens Chris for det meste er en yngre udgave af sin far, bliver Meg mobbet i skolen og overset derhjemme. 

 

Stewie er en ondsindet, aggressiv kynisk efternøler, der til forskellen af resten af familien har en britisk accent og en meget høj intelligens. Stewie og Brian har et unikt forhold, og de tager ofte på eftertyr sammen. Brian har kunstneriske evner, et alkoholproblem og opfører sig, som om han er yderst intellektuelt begavet. 

 

Familien omgås ofte personer fra nabolaget som Peters venner den sexfikserede Quagmire, deli-indehaver Cleveland og politimanden Joe samt de tre venners familier. Med til samfundet i Family Guy hører også den jødiske apoteker Mort og børnelokkeren Herbert.

Family Guy: Trailer