Se De grønne slagtere Online

 De grønne slagtere
(2003) on IMDb

Introduktion

Har du søgt på “Watch De grønne slagtere online free” eller “De grønne slagtere full movie”? Så er du kommet til det rette sted. Følg fortællingen om de to slagtersvende ved navn Bjarne og Svend i De grønne slagtere. Bjarne og Svend har i frustration over deres ondskabsfulde chef åbnet egen slagterbutik. Det viser sig dog at være sværere end forventet.

Krisen i De grønne slagtere stopper dog for en stund, da de ved et tilfælde finder en ny vare, der bliver yderst populær. En håndværker bliver lukket ind i fryserummet, hvor han findes død den næste morgen. De to slagtere vælger at sælge ham som vare, og det viser sig at være en succes. 

Hvad sker der, når det nye produkt begynder at slippe op, men kunderne stadig vil have mere? Stream De grønne slagtere online og følg en komedie om kannibalisme og grotest humor.

De grønne slagtere: Handling

I De grønne slagtere følger vi de to slagtersvende ved navn Bjarne og Svend. De to kollegaer har valgt at åbne sin egen lokale butik, da de begge har et brændende ønske om at slippe væk fra deres ondskabsfulde chef på deres nuværende arbejdsplads. 

Bjarne og Svend beslutter sig derfor for at åbne deres egen butik for at få en ny start. Se De grønne slagtere online gratis og find ud af, hvordan det går dem. For det er ikke så let at starte egen butik, som de går og tror.

Efter at have åbnet butikken, har de i lang tid problemer med at lokke kunder til. Kunderne ser nemlig ikke ud til at kunne lide deres produkt, men dette ændrer sig hurtigt, da de ved en tilfældighed finder en hemmelig ingrediens. Dette sker, da en elektriker beklageligvis bliver lukket inde i kølerummet og afgår ved døden. De to forsøger at skaffe sig af med liget, og dette resulterer i den hemmelige ingrediens i form af menneskekød. 

I takt med, at det nye produkt i De grønne slagtere bliver mere og mere populært, bliver det stadigt sværere for de to at skaffe nok af dette specialprodukt til at tilfredsstille kunderne. Dette problem løser sig dog, da Bjarne bliver kæreste med kirkegraveren, Astrid. Alt dette foregår samtidig med, at Bjarne oplever en del tumult i sit liv, da hans evnesvage lillebror, Eigil, vågner fra koma. 

Eigil kan ikke tage vare på sig selv, og Bjarne forsøger at genskabe deres forhold. Se De grønne slagtere gratis og find ud af, om det lykkes at genskabe forholdet mellem de to brødre.

Dermed er der budt op til humor, vanvittige personligheder, kannibalisme og fortidens traumer. De grønne slagtere er en fortælling med sans for humor i yderst groteske situationer. Få et overblik over, hvor du kan se film gratis her.

De grønne slagtere: Trailer