C More Anmeldelse

Introduktion

C More blev lanceret i Frankrig i 1984, som verdens første betalingskanal. Siden 1997 har C More – hvis navn tidligerevar CANAL+ – været til stede på de danske, norske, svenske og finske markeder. Mediet er er i dag ejet af svenskeTV4-gruppen, og kan findes på flere europæiske markeder. C More udbyder et bredt udvalg af bl.a. skandinaviske,britiske og amerikanske film og serier, der er muligt at streame online hvor som helst, når som helst.

Brugervenlighed

Det er tydeligt at C More har lagt meget fokus på at kunne tilbyde en platform med meget høj brugervenlighed. CMore er meget let at tilgå og du kan bl.a. sortere i indholdet baseret på hvilket kategorier du ønsker samt sågar hvilkethumør du er i. Dette er et stort plus for børnene, da de uden hjælp let vil kunne navigere rundt i deres favorit TV. CMore kan tilgås både i browseren og igennem deres app, som kan downloades til IOS og Android. Det er muligt at sefilm og serier på to enheder af gangen, hvilket muliggør at I kan se jeres yndlingsfilm/serie på hver jeres enhed ogsamme tid, hvis man ikke kan enes om hvad som skal ses. Dette giver også en fantastisk mulighed for at nyde en filmeller serie samtidig med, at børnene ser deres yndlingsindhold. Derudover skal det nævnes at platformen tillader dig atregistrere op til 5 enheder ad gangen.
Hvis du er I besiddelse af et Smart TV, Apple TV eller Chromecast, så kan du godt glæde dig. Med C More kan dunemlig – med kun ét klik – streame din yndlingsfilm direkte til Tv’et. Herefter er det bare at læne sig tilbage i sofaen ognyde en film i høj kvalitet. En ting som man kan komme til at mangle med sit C More abonnement er muligheden for at kunne downloade indholdet, så man kan se det offline. Tjenesten tilbyder dog desværre ikke denne mulighed for seindholdet på C More offline.

Indhold

Udover høj brugervenlighed, har C More – takket være deres internationale netværk – mulighed for at udbyde et bredtinternationalt indhold i høj kvalitet. Du kan tilgå alt fra gode skandinaviske krimiserier, til prisvindende amerikanskefilm, til børneklassikere. Dermed sikre C More sig at kunne levere indhold til en stor del af befolkningen, da de harnoget til enhver smag. Udover et bredt indhold har streamingtjenesten også fokus på at have et nyt og aktueltindhold. Derfor lancerer C More nye film og serieafsnit hver uge. Du kan på deres hjemmeside altid følge med i hvilkenye film og serier der bliver lanceret næste gang. Er du typen som gerne vil være helt opdateret, kan du tilmelde digderes nyhedsbrev, og dermed undgå at misse de(n) næste store premiere(r).

C More pris

Sidder du med spørgsmålet “Hvad koster C More?”, så kan du få svaret lige her. C More tilbyder dig at prøve deresplatform helt gratis i 14 dage uden binding – det betyder at du ikke kommer til at betale for tjenesten, hvis duafmelder C More inden prøveperiodens udløb. Ønsker at fortsætte som kunde, så koster C More kun 99,- kr. ommåneden. Med C More betaler du for adgang til indholdet de næste 30 dage. Hvis du ønsker du afmelde dit C Moreabonnement er der ingen bindingstid, men du har så stadig adgang til C More I de resterende dage, som du alleredehar betalt for.

C More Kontakt

Ønsker du at komme I kontakt med C More, er der flere muligheder. Du kan vælge at sende dem en besked påFacebook, hvor de som regel svarer inden for 24 timer. Alternativt, kan du kontakte dem ved at ringe til 70 10 02 04 påhverdage mellem kl. 10-18.