Se Brickleberry Online

 Brickleberry
(2012) on IMDb

Introduktion

Har du søgt på “Watch Brickleberry online free” eller “Brickleberry full movie”? Så er du kommet til det rette sted. Denne serie dækker nemlig over en sjov, amerikansk animations serie, der handler om en række inkompetente parkbetjente. Se Brickleberry online gratis og følg med, når en ny parkbetjent kommer til, og parken må lukke for en tid.

Bliv en del af dagligdagen i Brickleberry National Park, hvor vi finder den arrogante Steve Williams, militærmanden Woodrow Wayland Johnson og mange flere. Brickleberry har i alt 36 afsnit fordel over 3 sæsoner, og du kan give dig i kast med denne serie med det samme. En serie meget i stil med Family Guy og næsten lige så populær.

Serien bliver på masser af sjov og spas, og mange vil sige, at man hurtigt kommer til at hungre efter mere. Med Brickleberry har Daniel Tosh dermed skabt en god basis for, at du kan tilbringe timevis i underholdningens tegn.

Brickleberry: Handling

Igennem de seneste sæsoner har familien oplevet meget modstand. Samfundet er midt i en tid, hvor befolkningen er præget af forskellige meninger. Både kommunister og kapitalister prøver at komme til magt i store dele af verden. Da serien tager udgangspunkt i Thomas Shelbys liv, kommer vi med på hans op- og nedture. Dette inkluderer Thomas’ kærlighedsliv som man roligt kan kalde for dramatisk.

I den femte sæson befinder vi os i slutningen af 1920’erne, hvor en ny modstand truer Shelby-familen: Wall-Street krakket i 1929. Dette får store konsekvenser for Shelby, der lider et stort tilbageslag. Familiens legitime forretninger lider også, og omdrejningspunktet bliver derfor hvordan familien nu skal tjene penge?

Brickleberry: Trailer