Se Blinkende lygter Online

 Blinkende lygter
(2000) on IMDb

Introduktion

Har du søgt på “Watch Blinkende lygter online free” eller “Blinkende lygter full movie”? Så er du kommet til det rette sted. I Blinkende lygter er Torkild i gæld til en gangster ved navn Færingen, må han og de tre venner, Torkild, Arne, Stefan og Peter forsøge at skaffe pengene gennem et røveri.

Ikke længe efter finder de fire venner sig på flugt med en gevinst på fire millioner danske kroner. Den ene af vennerne i Blinkende lygter bliver dog skudt under røveriet, og vennerne må stoppe, indtil han er kommet sig.

Dette resulterer i en fortælling, hvor de fire venner slår sig ned uden for Fredericia under dække som en gruppe håndværkere, der har købt en forladt restaurant. Men kan de leve i ro og mage, eller får deres handlinger dem på Færingens radar?

Se Blinkende lygter online gratis og se, hvordan det hele udspiller sig. Se andre spændende film online gratis her.

Blinkende lygter: Handling

Blinkende lygter er navnet på en film, hvor vi i første omgang følger Torkild, der er spillet af Søren Pilmark. Torkild er i en situation, hvor han er kommet i gæld til gangsterbossen Færingen. For at få indfriet gælden, bliver Torkild nødsaget til at begå et røveri. Til at hjælpe med røveriet får han nu hjælp af sine tre venner ved navn Arne, Stefan og Peter.

De fire venner i Blinkende lygter indser, at de er i problemer, for Peter bliver skudt af en vagt. Herefter flygter de med gevinsten på fire millioner danske kroner. De når dog ikke langt, da bilen bryder sammen i et skovområde nær Fredericia, hvor de må slå lejr for en stund i en gammel og forladt restaurant.

Da Peters tilstand i Blinkende lygter stadig er kritisk, må de fire venner blive for en stund og holde sig skjulte, indtil Peter er kommet sig. Der går dog ikke længe, før en jæger ved navn Alfred dukker op. Torkild må nu febrilsk finde en forklaring på, hvorfor de opholder sig i restauranten og fortæller, at de har købt stedet. Torkild underbygger sin forklaring med, at Arne og Stefan er håndværkere, og forklarer, at Peter har brug for en læge.

Historien i Blinkende lygter udvikler sig, da Alfred hjælper med at skaffe en læge til Peter. De får at vide, at Peter har brug for 14 dages hvile for at komme sig. Torkild indkøber byggematerialer til at sætte stedet i stand, og i frustration forlader Arne restauranten med sit våben og skyder en ko.

Alt dette postyr får til sidst Færingen tilbage på sporet af Torkild, og der går ikke længe, før han igen er over dem. Se Blinkende lygter gratis og find ud af, hvad der sker herefter.

Blinkende lygter Trailer